Традиційний пуер

У Китаї існувала цікава та практична давня традиція. Коли в сім’ї народжувалась дівчинка, батьки закладали на зберігання молодий пуер.

З роками природні якості пуеру підвищуються, на відміну інших видів чаю. Чим більша його витримка, тим він вважається кращим і, відповідно, зростає в ціні.

Коли наставав час дівчині виходити заміж, пуер дорожчав на стільки, що ставав багатим посагом для нареченої.

І наш час пуер давньої витримки неймовірно популярний. Продаються пуери в розсипчастому вигляді або пресованому і можуть бути виготовлені за допомогою поступового висушування за багатовіковою традицією, а також за допомогою штучного старіння шляхом спеціального циклу обробки зібраного листа, при цьому його корисність зберігається.

Якщо ви ніколи не куштували цей вид чаю, вам просто необхідно продегустувати і насолодитися смаковими якостями пуера!